joi, iulie 25, 2024

ACL-ul visează frumos…

Must Read

Cu puțin timp înainte ca românii să decidă cine le va conduce destinele pentru următorii cinci ani, Gheorghe Ștefan, co-președinte al ACL Giurgiu, spunea, într-o conferință de presă:

„Victor Ponta nu mai are cum să câștige alegerile de duminică. Un sondaj al CSOP, institut cu care PDL-ul colaborează de multă vreme,și care mereu ne-a dat rezultate corecte, arată că, de fapt, Ponta are 50,5%, iar candidatul nostru are 49,5%. Așa că…”

…așa că sondajele publicate în media națională spun, de fapt, altceva: un sondaj CSCI îl creditează pe Victor Ponta cu 54%, în timp ce Klaus Iohannis se „bucură” de sufragiile a 46% dintre români; IRES îl creditează pe Victor Ponta cu 55%, iar pe Klaus Iohannis cu 45%; CURS îl creditează, de asemenea, cu opt procente avans pe Victor Ponta. Și SOCIOPOL îl creditează, de asemenea, pe Victor Ponta cu 55 de procente, cu zece mai mult decât Klaus Iohannis.

Preluare www.giurgiu-acum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This