vineri, aprilie 19, 2024

Parada „doamnelor de epocă” la Giurgiu

Must Read

epoca 1Deși a plouat aproape toată ziua, sâmbătă, 27 septembrie, Piața din fața Teatrului „Tudor Vianu” a devenit neîncăpătoare pentru cele 68 de „doamne pe patru roți”, trecute binișor de prima tinerețe. Cei 68 de participanți, reuniți sub titulatura „ Raliul Memoria București – Giurgiu 1904 – ediția a XVI-a”, au luat startul în dimineața zilei, din parcarea București Mall.

epoca 2La Giurgiu, câteva sute de giurgiuveni au venit să vadă piesele de colecție, unele reabilitate de la zero, cu investiții de multe mii de euro. Printre oficialitățile care au ținut, cu tot dinadinsul, să treacă pe la expoziția ad-hoc din piața teatrului s-a numărat și primarul municipiului, Nicolae Barbu, cel care, de altfel, a sprijinit organizarea evenimentului, prin punerea la dispoziție a spațiului, deși în același loc se mai desfășura o acțiune.

„Ne bucură prezența ridicată a concurenților, dar mai ales ne bucură și faptul că în Giurgiu mai sunt oameni de suflet, membri actuali sau foști ai Automobil Clubului Român, care ne-au dat o mână de ajutor la organizarea evenimentului. Totodată, mulțumim autorităților locale, care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit acest raliu”, afirma președintele Automobil Club ROYAL Giurgiu, Ion Toma.

Alături de Automobil Club ROYAL Giurgiu, organizatori au fost membrii RETROMOBIL, cei care și-au făcut un obicei ca, an de an, în luna septembrie, să amintească pasionaților de mașini că evoluția sportului auto și, implicit, a vehiculelor pe patru roți a început acum mai bine de un secol, și că este în plină desfășurare.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This