joi, decembrie 7, 2023

Bătaie de joc? Oamenii din Bolintin Deal nu au curent electric de mai bine de 13 ore

Must Read

UPDATE: Într-un comunicat de presă primit şi publicat de câteva site-uri locale de ştiri, cei de la Enel Distribuţie Muntenia S.A au anunţat, ce-i drept, că, din cauza unor lucrări planificate de revizii, reparaţii şi modernizări în reţeaua de distribuţie, au fost probleme cu alimentarea cu energie electrică în mai multe localităţi din judeţ, joi, 25 septembrie.

Printre acestea şi localitatea Bolintin-Deal, străzile Muncii, 23 August, Cimitir, Doinei, Lalele, Mărăşti, Mărăşeşti, Pictor Nicolae Grigorescu, Viilor, Zambilei, Barbu Lăutaru.

Totuşi, potrivit comunicatului de presă, acolo, oamenii ar fi trebuit să aibă curent, începând cu ora 17.00.

Un cititor www.giurgiu-net.ro, din comuna Bolintin Deal, ne-a contactat prin intermediul adresei noastre de e-mail şi a reclamat faptul că energia electrică în toată localitatea este întreruptă încă de la ora 07.00, din această dimineaţă.

Într-adevăr, se pare că este vorba despre lucrări la reţeaua electrică în comună, dar fiecare dintre noi ştie ce înseamnă, nu 13 ore, ci două, măcar, fără curent.

„Din oră în oră, ni se spune că va fi pornită energia electrică, este ora 20.00, iar asta nu s-a întâmplat! Şi nu este prima oară când păţim aşa, cred că în fiecare săptămână, o zi, rămânem fără curent. De ce acceptă primarul(Emilian Bănică, n.r.) asemenea <<târguri>> cu Enel? Dumnealui stă tot pe întuneric sau are generatoare?”, ne-a scris cititorul nostru.

Sperând că această situaţie mai mult decât neplăcută se va încheia curând pentru cei din Bolintin Deal, vom reveni cu amănunte despre caz, în momentul în care vom reuşi să intrăm în discuţie cu cei de la Enel.

Cătălina Sfetcu

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This