sâmbătă, iunie 22, 2024

„Nu spun…nu pentru că nu știu, ci pentru că nu vreau!”

Must Read

Ordonanța 55 îi pune pe jar, din ce în ce mai des, pe liderii politici locali (cel puțin pe cei din opoziție). Dacă Mustățea, liderul PNL-ului, încă mai trage speranțe că ar putea să mai „pescuiască” măcar un consilier-doi, acolo…Marin Anton, liderul PMP nu prea mai trage speranțe de cine știe ce „captură” politică.

La conferința de presă susținută joi, 25 septembrie, liderul partidului Elenei Udrea afirma că, din păcate, niciun primar nu și-a manifestat dorința de a veni în rândurile formațiunii politice conduse de el.

„Primari nu avem care să își fi adus adeziunea, și îi înțeleg, chiar dacă eu știu că ei sunt alături de mine. Nu prea e moral ce se întâmplă, dar sunt mulțumit că măcar consilieri locali și-au manifestat dorința de a deveni membri PMP (n.r. – să se fi referit la SINGURA adeziune, cea a lui Ionel Dinu?). Nu vă pot spune despre ce consilieri este vorba, pentru că nu vreau să le creez probleme. Le e frică oamenilor, nu i-am mai văzut niciodată atât de speriați”, a declarat Marin Anton.

Cât despre numărul mare de primari care deja și-au exprimat sprijinul pentru PSD, liderul pemepiștilor giurgiuveni afirma că „e vorba despre o gogoașă umflată. Nu au cum să aibă atâția primari, e o simplă declarație de politician a lui Bădălău”. Se pare că, totuși, Marin Anton uită de faptul că inclusiv înainte de apariția OUG 55 majoritatea primarilor și-au manifestat sprijinul pentru social-democrați, ordonanța fiind doar o simplă formalitate de îndeplinit.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This