vineri, aprilie 19, 2024

Sorin Ruse (AUR) s-a alăturat echipei PSD Giurgiu: „Politica şi administraţia nu înseamnă să stai pe garduri şi să sufli în vuvuzele”

Must Read

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă, fiind însoţit de Sorin Ruse, alături de care a lucrat în administraţie, în mandatele trecute.

„Sorin Ruse este o persoană cu care lucrez foarte bine de mulţi ani, atât în administraţie, dar şi avem şi o relaţie personală foarte bună. De ieri, domnul Ruse este membru al PSD şi se alătură, astfel, echipei de la municipiu”, a spus Nicolae Barbu.

Sorin Ruse(foto jos) a fost, în ultimii ani, preşedintele organizaţiei municipale a AUR Giurgiu şi a vorbit, pe scurt, despre motivele care l-au determinat să aleagă echipa social-democrată.

Dsc02715

„Politica se face convingând oamenii că eşti capabil să faci administraţie, că poţi face lucruri constructive. Probabil, am fost defazat în ceea ce priveşte felul lor de a face opoziţie, mai ales că era unidirecţională(cu referire la PSD, n.r.). Politica şi administraţia nu înseamnă să stai pe garduri şi să sufli în vuvuzele. Pentru că nu faci altceva decât să le demonstrezi oamenilor că nu eşti capabil, în condiţiile în care câştigi nişte alegeri, să faci administraţie. Cu domnul Barbu am avut, întotdeauna, o colaborare foarte bună, profesional şi personal, avem şi o gândire comună cu privire la modul de a face administraţie în Giurgiu. Sunt lucruri ce trebuie abordate în mod realist, nu fantezist. Giurgiu nu e Bollywood, unde nu facem altceva decât schimb de idei şi fantezii!”, a declarat, astăzi, în conferinţa de presă a PSD Giurgiu, Sorin Ruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This