marți, februarie 20, 2024

Giurgiu, săracu’ oraş „bogat”. Şi la impozitul pentru maşini batem mari oraşe din România

Must Read

Dacă la preţul apei, municipiul Giurgiu ocupă locul 9 într-un clasament la nivel naţional (la preţ per gigacalorie suntem tot p-acolo), adică doar alte nouă localităţi din toată ţara îl au mai mare decât al nostru 😄, la impozitele pentru maşini (şi locuinţe, automat) nu prea ne mai bate nimeni. Adică, cel puţin nu dintre „băieţii mari” ai României.

La autoturisme, fie că vorbim despre o capacitate cilindrică a motorului de 1,5, 2, de 3 cmc şi aşa mai departe, în municipiul GIURGIU impozitul este cu câteva zeci, respectiv sute de lei mai mare decât dările similare în oraşe precum Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Baia-Mare şi chiar decât în Sectoarele 3 şi 5 din Bucureşti.

Iată două cazuri, de la Giurgiu, cu impozitul pe 2024 la maşini cu o capacitate cilindrică de 2 şi de 3 cmc:

Şi acum, un pic despre „fraierii” din marile oraşe ale României:

În cazul în care nu ne credeţi, puteţi verifica aici, mai sunt şi alte exemple la fel de mişto: https://impozitauto.ro/

Dacă mai punem, cum ziceam, şi faptul că avem la Giurgiu unul dintre cele mai ridicate preţuri la apă, dar şi la energie termică DIN ŢARĂ, nu înseamnă că, de fapt, noi, giurgiuvenii, suntem nişte bogaţi, dar n-o ştim noi?!

Bă, ce noroc cu administraţia PNL care tot insistă că Giurgiu… nu e ceea ce pare, pe banii noştri! Hai că mai e niţel şi o să-i cam bată realitatea. Pariu?

Foto: Wall-Street.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This