joi, aprilie 18, 2024

Deputatul Cristina Elena Dinu: „Un dialog deschis între toate părţile componente ale sistemului sanitar poate duce la servicii îmbunătăţite”

Must Read

Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu, vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, a participat, ieri, la o întâlnire cu o delegaţie a companiei Sanofi România.

„Am discutat cu domnul Nicolas Radziszewski (Manager General Vaccinuri Europa), Lidija Milicevic (Manager General Vaccinuri România) și Mădălina Grigore (Manager Public Affairs Vaccinuri România) despre cum putem #îmbunătăți accesul românilor la metodele de prevenție, despre procesul de #rambursare și despre sustenabilitatea sistemului de sănătate.

Cred cu tărie că un #dialog deschis între toate părțile componente ale sistemului sanitar poate duce la #servicii_îmbunătățite, acces sporit pentru pacienți la un act medical de calitate și la creșterea calității vieții în general.

Am fost și rămân deschisă oricăror propuneri care pot duce la îndeplinirea acestor deziderate”, a transmis preşedintele OFSD Giurgiu, deputat dr. Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This