joi, iulie 25, 2024

Deputat Elena Dinu: „Liberalii modifică istoria majorărilor punctului de pensie”

Must Read

„Consilierii de imagine ai PNL, în disperare de cauză şi complet neinformaţi, au livrat populaţiei fluturaşi, evident brand-uiţi cu sigla PNL, în care este alterată profund #realitatea şi conform cărora partidul lor ar fi cel mai grijuliu cu pensionarii.

Liberalii au distribuit în toată ţara nişte fluturaşi în care spun că, în 2021, ei au crescut pensiile, deci, pur şi simplu, modifică #istoria majorărilor punctului de pensie.

Pentru cei cu memoria scurtă sau pentru cei care au preferat să uite, trebuie să menţionăm că, în anul 2021, cu PNL și USR la guvernare, punctul de pensie „a crescut” cu 0% (ZERO la sută). Astfel, pentru a acoperi „gaura” din 2021, PNL a pus în acel an #creșterea din 2022, iar pentru creșterea din 2022 au pus majorarea din 2023. În realitate, majorarea la 1.586 de lei, care în fluturașul PNL apare în dreptul anului 2021, a avut loc în ianuarie 2022, când ministrul Muncii era un reprezentant al #PSD.

Oamenii trebuie să ştie că, în toată istoria post-decembristă, singurii ani în care pensiile NU au crescut deloc au fost în guvernările PNL, respectiv în anii 2010, 2011, 2012 și apoi în 2021″- preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This