miercuri, februarie 21, 2024

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Must Read

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat la Monumentul Eroilor de la Biserica Eroilor. Acolo, s-au reunit reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, politicieni, dar şi reprezentanţi ai structurilor Minsterului de Interne, respectiv ai Ministerului Apărării Naţionale.

După ceremonialul religios oficiat cu acest prilej, au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor. Mai apoi, activităţile s-au mutat în Piaţa Tricolorului. Ozana Barabancea a fost artista care, şi anul acesta, a intonat Imnul Naţional, în deschiderea evenimentului. Au transmis mesaje de Ziua Naţională prefectul judeţului Giurgiu, Florentina Stănculescu, şi primarul municipiului, Adrian Anghelescu.

A urmat parada militară în cadrul căreia au defilat echipaje ale structurilor MAI: Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmerie, ISU, iar parada s-a încheiat, ca în fiecare an, cu sutele de giurgiuveni care au purtat pe braţe Tricolorul.

Pe strada Petre Ghelmez a fost amenajată o scenă pe care au urcat artişti locali, iar giurgiuvenii prezenţi au servit, gratuit, tradiţionala mâncare de fasole cu cârnaţi.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This