miercuri, februarie 21, 2024

Social-democraţii giurgiuveni: „Nu fură nimeni primarii de la PNL, ei vor să revină la PSD”

Must Read

În cadrul conferinţei de presă de ieri, liderii PSD Giurgiu au discutat despre revenirea primarilor în cadrul acestei formaţiuni şi au precizat că „nu fură nimeni primarii de la PNL.

Nu fură nimeni primarii de la PNL, ei vor să revină la PSD. Nici nu avem cum să îi obligăm, oamenii îşi exprimă dorinţa de a candida, în 2024, din partea Partidului Social Democrat. Mai ales că, ştim cu toţii ce au însemnat administraţiile PSD pentru judeţul Giurgiu: dezvoltarea tuturor comunităţilor, fără culoare politică”, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina.

Dsc00600

La rândul său, prim-vicepreşedintele PSD Giurgiu, Robert Cazanciuc, a precizat: „Giurgiu, în esenţă, este un judeţ social-democrat. Faptul că, de-a lungul timpului, au fost anumite accidente, mare parte au fost, cumva, forţate. Adică, au făcute presiuni asupra oamenilor pentru a schimba, formal, partidul în care activau. Acum, într-un moment de libertate în care cei care făceau presiunile nu mai au pârghiile de putere ca să facă acest lucru, primarii îşi exprimă firesc opţiunea, ca şi domnul Dobre(Mihai Dobre, Mihăileşti, n.r.), acolo unde chiar pot găsi o echipă, unde sunt apreciaţi şi unde pot face lucrurile de care oamenii au nevoie”.

Dsc00602

Preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu a declarat că, deşi presiunile nu au încetat complet, într-adevăr, primarii s-au săturat de o asemenea atitudine.

Dsc00525

„Vorbim despre cei care au făcut presiuni, la momentul 2020, ca primarii de la PSD să treacă la PNL. Sunt obişnuiţi cu asta şi au făcut presiuni legate de familie, de business şi aşa mai departe. Din păcate, pun şi acum presiune pe o parte dintre primarii care intenţionează să revină la PSD. Însă, nu apreciază nimeni aşa ceva. Într-adevăr, în 2020, era un moment în care era doar PNL la guvernare. De aceea, şi eu şi colegii mei sperăm că acum să o lase un pic mai moale cu aceste presiuni!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This