miercuri, februarie 21, 2024

Primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre: „Am venit la PSD din două motive. Să iasă Marian Mina preşedinte al CJ Giurgiu şi să nu-i mai văd faţa lui Toma Petcu”

Must Read

Primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, a participat, astăzi, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. Întrebat de ce a ales să revină în această echipă el a declarat: „Am venit la PSD din două motive. Să iasă Marian Mina preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu şi să nu-i mai văd faţa lui Toma Petcu, acest combinator şi dezbinator care pârjoleşte tot pe unde trece. Ştiu că vom face treabă bună, aici la PSD, am venit cu inima deschisă şi, da, într-adevăr, sunt foarte mulţi primari care vor să revină, tot din cauza combinatorului”.

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a afirmat: „Mă bucur că domnul primar al oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, a ales să revină în echipa noastră şi că va candida pentru un nou mandat din partea PSD, aici unde există unitate, colaborare şi dialog. Pentru că PSD înseamnă prezent şi viitor şi este singurul partid care face lucruri bune pentru oameni!

Pentru echipa PSD Giurgiu, revenirea domnului Mihai Dobre este un mare câştig, deoarece vorbim despre un primar cu experienţă politică şi administrativă de netăgăduit. Îi mulţumesc pentru susţinere şi pentru că a venit, astăzi, alături de noi în conferinţă de presă!”.

Vom reveni cu detalii despre ce s-a mai discutat, în conferinţa de presă de azi, în perioada următoare!

1 COMENTARIU

  1. De evitat consult cardiologie Dr Ana Maria Mitrica!Pacient diagnosticat anterior cu cardiopatie ischemica ( nu am aratat documente diagnostice dnei Dr.,fiind interesati de diagnosticul ei),posibil infarct miocardic apoi,avand in vedere analizele markeri cardiac.Consult superficial,super rapid de catre cardiolog Dna Dr Ana Maria Mitrica cardiolog cu diagnostic doar de inceput de HTA.Degeaba s a plans de dureri retrosternale,dureri de gambe,lipsa de aer la efort.multi.Cateva saptamani mai tarziu persoana a suferit infarct miocardic, aproape mortal.La toate simptomele descrise ,dr Ana maria Mitrica cardiologie nu a comentat ceva, nici macar nu a incercat un raspuns, doar a întrerupt relatarea.Sec si rece.Precum doamna cu coasa Evitati daca daca doriti sa aveti mai multe sanse la viata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This