miercuri, februarie 21, 2024

Deputat Marian Mina, atac dur la adresa lui Cătălin Drulă: „Tu și colegii tăi de la USR ați dat 1 miliard de euro pe vaccinuri fără rost, în loc să faci autostrăzi și drumuri în România!”

Must Read

„Drulă a ieșit iar la vânătoare de vrăjitoare cu ranga!

Deși, azi, s-a semnat ultimul lot din Autostrada Moldovei, a ieșit domnul Drulă să ne spună că nu e bine și că e târziu.

Drulă – tu n-ai fost în stare să faci un kilometru de autostradă în mandatul tău! De ce atunci atâta ură, Drulă?! De ce faci politică măruntă atunci când vorbim despre dezvoltarea acestei țări?!

Acum chiar se fac kilometri de autostradă, domnule Drulă! În fiecare zi se avansează mai mult pe șantiere. Iar tu, în loc să ții degetele încrucișate să nu iasă, ar trebui să aplauzi!

De ce atâta ură că e altul mai bun decât tine? De unde obsesia asta pentru Sorin Grindeanu? Lasă invidia care te roade pe la toate încheieturile mediului online și recunoaște realizările fără precedent de la Ministerul Transporturilor, sub coordonarea social-democrată.

Ai avut șansa ta, Drulă! Ce-ai făcut cu ea?! Absolut nimic. Doar scandal și rangă.

Tu și colegii tăi de la USR ați dat 1 miliard de euro pe vaccinuri fără rost, în loc să faci autostrăzi și drumuri în România! Un kilometru de autostradă dacă făceai şi tu, şi te credea lumea.

Aşa, să ieşi şi să spui că e rău, tocmai când, în sfârşit, lucrurile se mişcă bine, înseamnă că nu eşti decât un USR-ist frustrat, agresiv, nepriceput şi nimic mai mult”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This