miercuri, decembrie 6, 2023

Circulaţie pe o singură bandă, pe Podul Prieteniei, din cauza unor lucrări. Restricţii, de azi până joi, 23 noiembrie

Must Read

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că, în perioada 20-23 noiembrie a.c., circulația pe Podul dintre Ruse și Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acțiuni de reparație în regim de urgență a rosturilor de dilatare. Lucrările de reparație se vor desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere.

          Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu  se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi  luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

         Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Comunicat ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This