vineri, iulie 19, 2024

CAŢAVENCII: „Secretul cel mai secret al PNL-ului: calitățile lui Dan Motreanu”

Must Read

Jurnaliştii de la CAŢAVENCII au publicat, astăzi, un material de excepţie despre şeful PNL Giurgiu, Dan Motreanu, dar, pentru că politica ziarului nu ne permite să îl redăm integral, lăsăm mai jos doar câteva pasaje şi vă invităm să îl citiţi dvs. pe tot, AICI!

Este vehiculat ca prim-ministru, este pus, mereu, pe lista prezidențiabililor, i se atribuie fapte și minuni care n-au chip și nume. pare, câteodată, că fără Dan Motreanu nici măcar n-ar mai exista vreun Partid Național Liberal. Când ți-e lumea mai dragă, când nimeni nu se agită pe nici un subiect, auzi că Dan Motreanu nu e de acord cu ceva, e nemulțumit de altceva, are o părere despre vreun subiect arzător din interiorul partidului, al Guvernului, al țării(…)

Se spune că atunci când Mircea Ionescu Quintus își simțea finalul aproape, ar fi chemat preotul, să i se spovedească. „Părinte, că am fost un turnător ordinar mi se pare OK. Mi-este teamă, însă, să nu-l fi supărat vreodată, fără voia mea, pe Dan Motreanu(…)“ 

Nu-l știu membrii de partid, nu-l știu ziariștii, nu-l știu alegătorii altor partide, nu-l știe mai nimeni. Dacă n-ar avea pe unde dormi când ajunge în județul Alba, Ludovic Orban s-ar putea duce la casa fostului coleg și ar putea pretinde că el este Dan Motreanu, iar rudele și prietenii l-ar primi cu brațele deschise, crezându-l(…)„.

Că, la vârsta lui, Dan Motreanu ne are nici o realizare, n-a făcut nimic, n-a influențat cu nimic istoria recentă, contează mai puțin, spre deloc. Important e că Dan Motreanu există, iar asta este mai mult decât suficient(…).

Paragrafe din articolul apărut în Caţavencii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This