vineri, septembrie 22, 2023

TSD Giurgiu: “Progres, prietenie şi clipe de neuitat, la Şoala de Politică a TSD România 2023”

Must Read

TSD Giurgiu a participat, weekendul ce tocmai s-a încheiat, la Şcoala de Vară a Tineretului Social-Democrat România 2023. Iată ce au scris pe pagina lor de Facebook, despre eveniment:

“Progres, prietenie și clipe de neuitat! Cam așa s-ar putea caracteriza Școala Politică TSD România 2023 la care a participat și echipa TSD Giurgiu!

Pe lângă serile de socializare în care am avut ocazia să ne facem prieteni noi, au fost dezbătute subiecte de interes precum nevoile tinerilor, reforma administrației publice și fondurile europene. Am avut alături de noi miniștri și lideri ai Partidului Social Democrat, ne-am restabilit prioritățile cu multă încredere în viitor.

Sportul nu a fost deloc neglijat în vacanța noastră de pe litoral. Au avut loc competiții extrem de interesante și antrenante, organizația noastră reușind să câștige primul loc la campionatul de fotbal.

Felicităm organizatorii și salutăm colegii noștri din intreaga țară! Așteptăm cu nerăbdare să petrecem acelasi timp de calitate și pe viitor!”

Foto: TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This