vineri, aprilie 19, 2024

GALERIE FOTO: Două unităţi de învăţământ EUROPENE, în Buturugeni şi Greaca. Evenimente speciale, la deschiderea noului an şcolar

Must Read

Pentru micuţii din Buturugeni, noul an şcolar a debutat cu deschiderea uneia dintre cele mai frumoase şi mai moderne grădiniţe nu doar din judeţ, ci şi din România. Este un proiect de suflet al primarului PSD Dumitru Preda, iniţiat la solicitarea familiilor din comună, nevoite, până acum, să îşi ducă prichindeii la unităţi de învăţământ din Capitală.

Noua grădiniţă din Buturugeni este aşa cum ar trebui să arate toate unităţile şcolare din toate localităţile ţării, iar clădirea a fost amenajată cu fonduri din Programul Operaţional Regional 2014-2020, proiectul având o valoare de peste 3,3 milioane de lei.

Ieri, a avut loc festivitatea de deschidere a anului şcolar, la noua grădiniţă, dar şi inaugurarea noii unităţi de învăţământ. Alături de zecile de copii, părinţi şi dascăli, dar şi de primarul Dumitru Preda au fost şi colegii săi din PSD Giurgiu, preşedintele Marian Mina, vicepreşedintele Cristina Elena Dinu(ambii deputaţi), prefectul Florentina Stănculescu, preşedintele TSD, Dragoş Udvuleanu, vicepreşedintele OFSD Giurgiu, Alina Costan.

Primarul comunei Buturugeni, Dumitru Preda, le-a mulţumit tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect şi a dat asigurări că va duce la bun sfâşit toate investiţiile pentru continuarea dezvoltării comunităţii sale.

Invitaţii l-au felicitat, la rândul său, pe edil pentru această realizare, dar şi pentru întreaga sa activitate, iar după discursuri, a fost oficiată o slujbă de sfinţire a noii grădiniţe. Doi dintre copiii talentaţi ai Buturugeniului au susţinut un scurt program artistic, apoi toţi micuţii au primit baloane colorate pe care le-au înălţat, cu bucurie şi cu speranţa că va fi un an nou şcolar cu succes.

Şi la Greaca a fost dublă sărbătoare, ieri. Şcoala din localitate a fost reabilitată, modernizată şi dotată la cele mai înalte standarde şi, astfel, şi-a deschis porţile pentru elevi şi dascăli, oficial, la festivitatea de ieri. Primarul social-democrat Florentin Surduleasa a precizat că acest proiect este unul dintre cele mai dragi lui şi este bucuros că a fost dus la bun sfârşit.

Şcoala Gimnaziară Nr.1 din Greaca a fost modernizată cu fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2.

Şi la Greaca au fost, ieri, alături de edil şi de comunitate preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, preşedintele OFSD Cristina Elena Dinu, prefectul Florentina Stănculescu, vicepreşedintele PSD Constantin Basangiac, preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, precum şi mai multe doamne din OFSD Giurgiu: Alina Costan, Elena Mituleasa şi Mădălina Lazăr.

Cu toţii l-au felicitat pe primarul Florentin Surduleasa nu doar pentru noua şcoală, ci pentru tot ce a făcut în comuna Greaca, şi le-au urat tuturor copiilor să aibă un an nou şcolar încununat de succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This