vineri, iunie 14, 2024

Şcoala şi grădiniţa din Mârşa, dotări cu bani din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă

Must Read

Aşa cum scriam într-un material anterior, Primăria Mârşa, condusă de social-democrata Virginia Drăgan, nu ratează nicio sursă de finanţare pentru proiecte importante în toate domeniile de activitate. Cu fonduri europene, guvernamentale, dar şi proprii, autorităţile locale din Mârşa au reuşit să facă investiţii mult-aşteptate de giurgiuvenii din comună.

Vorbim despre drumuri moderne, apă şi canalizare, urmează reţeaua de gaze naturale. Şi, pentru că educaţia reprezintă o prioritate pentru Virginia Drăgan şi echipa sa, alături de investiţii în reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ, realizate de-a lungul anilor, vine o nouă veste bună.

Şcoala şi grădiniţa din Mârşa vor fi dotate cu mobilier şi echipamente specifice, cu fonduri din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR). Este vorba despre proiectul denumit „Dotarea cu echipamente TIC, mobilier şi materiale educaţionale a şcolii Gimnaziale Nr. 1 Mârşa şi a grădiniţei arondate”.

„Sunt foarte bucuroasă că proiectul nostru a fost aprobat şi le mulţumesc tuturor colegilor mei din Primărie alături de care am lucrat la acest proiect. Şi datorită noilor dotări, putem spune că va creşte calitatea actului educaţional. Elevii şi dascălii vor face cursuri în săli de clasă moderne, dotate cu echipamente de care orice şcoală are nevoie!”, ne-a declarat primarul comunei Mârşa, Virginia Drăgan.

Valoarea proiectului prin PNRR este de peste 700 de mii de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This