vineri, septembrie 22, 2023

Administraţie liberală sau… afaceri între prieteni, la GIURGIU?! O firmă de CURĂŢENIE vrea terenul CJ din faţa Spitalului Judeţean ca să facă… un hotel

Must Read

La Giurgiu, ca la nimeni! Din toate punctele de vedere şi, clar, nu poate fi de bine.

Câţiva băieţi deştepţi au pus ochii pe diverse terenuri, aflate în administrarea celor mai importante instituţii publice, ca să-şi facă, în linişte, afacerile. Ce noroc pe ei, în mandatul ăsta, că se pare c-au nimerit nişte prieteni foarte buni care să-i ajute.

O firmă de curăţenie – Deja Vu Internaţional– a cerut Consiliului Judeţean Giurgiu(condus de vicepreşedintele PNL Dumitru Beianu) să-i concesioneze terenul de 5.000 de metri pătraţi, cel vis-a-vis de Spitalul Judeţean, ca să construiască acolo, ATENŢIE!, un Centru Multifuncţional. Adicătelea, un ditamai hotelul, alături de alte câteva imobile cu diverse destinaţii.

Foarte frumos, chiar nu strică să-avem şi noi aşa ceva, orice e binevenit( mai ales 1.000 de hoteluri când ne lipseşte turismul), dar de unde şi până unde o firmă de curăţenie ajunge să se înhămeze la un asemenea proiect de anvergură ÎN DOMENIUL CONSTRUCŢIILOR, respectiv al TURISMULUI?

Firma Deja Vu Internaţional este a lui Ovidiu Adrian Onosă(asociat unic şi administrator), patronul defunctei echipe de fotbal Carmen Bucureşti, dar şi fost finanţator al Sportului Snagov. Se pare că a sărit ca un căprior vesel de la o echipă la alta, potrivit presei centrale, ceea ce ar putea explica şi dorinţa afaceristului să treacă de la curăţenie la construcţii, nu?

CITEŞTE: https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiri/sportul-snagov-spune-adio-ligii-2-clubul-se-desfiinteaza-iar-finantatorul-si-o-parte-dintre-jucatori-se-muta-la-o-alta-echipa-reactia-antrenorului-si-a-lui-ovidiu-onosa-exclusiv-18791895

A terminat cu fotbalul, trece la turism?

Aceeaşi firmă – Deja Vu International – a avut în 2022 un profit de peste 6 miliarde de lei vechi, deşi a raportat doar doi angajaţi. Vă daţi seama ce-au muncit bieţii „doi oameni” ca să umple conturile firmei? Aşa salariaţi le dorim tuturor.

Interesant! Acum, cerem preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, să răspundă public la următoarele întrebări:

  1. Dacă veţi concesiona terenul, câţi bani vor intra în bugetul judeţului? Bănuim că nu v-a trecut prin minte să-l daţi gratuit!
  2. S-a ridicat, cumva, şi problema vânzării terenului? Cât cereţi pe el?
  3. Ce legătură personală aveţi cu domnul Onosă? Surse ne-au declarat că afaceristul ar fi spus că vă este prieten.
  4. Dacă susţineţi că nu sunteţi prieteni, atunci cum a ajuns domnul Onosă tocmai la Giurgiu şi tocmai la Consiliul Judeţean Giurgiu şi fix la terenul respectiv?
  5. Cum le explicaţi giurgiuvenilor că o firmă de curăţenie cu doi angajaţi ar putea face ditamai centrul multifuncţional pe mii de metri pătraţi?

La Giurgiu, ca la nimeni, cum spuneam. Rămâne ca firmele de construcţii să vândă şaorma, cele care se ocupă cu pompe funebre să producă parfumuri, firmele din alimentaţie să toarne asfalt şi, desigur, Consiliul Judeţean Giurgiu, sub administraţie liberală, să se umple, nu-i aşa, de… tot felul de SF-uri.

Vom reveni cu amănunte în acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This