luni, iunie 17, 2024

FOTO: „Cupa Tinerilor” la minifotbal, prima ediţie, la Ulmi, de Ziua Internaţională a Tineretului

Must Read

Primarul din Ulmi, judeţul Giurgiu, Nicolae Petre, a organizat, pe 12 august, de Ziua Internaţională a Tineretului un eveniment sportiv la care au participat zeci de copii şi de tineri din comună. Pentru că, nu-i aşa, cel mai bun mod de a sărbători această zi este prin sport!

Alături de primarul Petre Nicolae au fost şi preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, prim-vicepreşedintele Robert Cazanciuc-senator-, preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, Alina Costan şi Mădălina Lazăr- OFSD Giurgiu, Lucian Corozel(vicepreşedinte PSD Giurgiu).

“Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, am fost prezenți alături de colegii din PSD Giurgiu în comuna Ulmi, județul Giurgiu, unde s-a desfășurat prima ediție a Cupei ”Tinerilor” la minifotbal. În această competiție, organizată de către primarul Nicolae Petre, s-au înscris peste șase echipe de tineri fotbaliști din comuna Ulmi.Evenimentul sportiv s-a bucurat de un real succes, iar echipele participante au fost premiate de către edilul Petre Nicolae”, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

Foto: Dragoş Udvuleanu, Alina Costan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This