joi, decembrie 7, 2023

Deputat Cristina Elena Dinu: „Toţi copiii din România au nevoie de şcoli moderne şi dotate, dar şi de dascăli buni”

Must Read

„Toți #copiii din România au dreptul la șanse egale să învețe, dar au nevoie şi de şcoli #moderne şi dotate, precum şi de dascăli buni! De asemenea, la fel de important este ca, după ce termină şcoala, tinerii noştri să #rămână în ţară, să se poată dezvolta, să se poată instrui și să-și poată construi aici un #viitor.

Pentru toate acestea este nevoie de #investiţii masive în Educaţie.

1 miliard de euro va fi alocat din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă iar cu aceşti #bani vor fi dotate peste 5.600 de școli, grădinițe, laboratoare de informatică și de științe, cabinete școlare, ateliere de practică din România.

Vor fi semnate peste 2.500 de #contracte pentru proiecte foarte importante, menite să asigure învățământ #modern şi accesibil tuturor copiilor și tinerilor din #România.

Guvernul condus de președintele #PSD Marcel Ciolacu își onorează, astfel, angajamentul de a face din #educația tinerelor generații o #prioritate de prim-rang”- declaraţie preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This