duminică, aprilie 21, 2024

EXCLUSIV: Ce să vezi! Viitorul director al Zonei Libere Giurgiu, George Pălălău, chiar a făcut muncă în folosul comunităţii, după ce a fost CERCETAT PENAL. AVEM DOVADA AICI!

Must Read

Am postat pe pagina noastră de Facebook(AICI), ieri, imagini surprise, în 2021, la intrarea în Zona Liberă Giurgiu, în care se vede cum consilierul local Pro România(susţinut de PNL la conducerea ZL Giurgiu, că PNL e la butoane şi la Primărie şi la CJ, nimeni altcineva) George Pălălău loveşte o femeie. Bine, e cam bătaie în toată regula acolo, oamenii atrăgându-ne atenţia că „a dat şi el, dar a dat şi ea”, ca şi cum asta ar justifica reacţia lui…

Sursele noastre ne-au transmis că George Pălălău ar fi fost pedepsit, legal, în acest caz, cu 30 de zile de muncă în folosul comunităţii. Chestie pe care am notat-o în material. Ulterior, doamna din imagine ne-a scris un comentariu la postare şi ne-a spus că nu ar fi făcut plângere împotriva lui şi că, astfel, Pălălău nu ar fi fost condamnat pentru „violenţă domestică”.

Şi George Pălălău a ieşit în presa locală cu un fel de drept la replică(pe care nouă nu ni l-a trimis), în care neagă informaţia cu privire la „munca în folosul comunităţii”.

De bună credinţă, am modificat textul şi ne-am cerut scuze. Am greşit.

Sursele noastre judiciare ne confirmă, iată, informaţia dată de noi.

George Pălălău a fost obligat de lege să facă 30 de zile muncă în folosul comunităţii, într-un dosar în care a fost CERCETAT PENAL pentru tăiere ilegală de arbori.  

Se pare că domnul Pălălău ar fi efectuat orele de muncă în folosul comunităţii, la un cimitir din oraş. Dacă e nevoie, o dovedim şi p-asta. Am greşit speţa şi numărul de zile, corect, dar informaţia e pe bune!

Vom reveni cu amănunte şi despre cazul de „violenţă domestică” despre care am scris ieri şi aşteptăm noi SCUZE PUBLIC din partea dlui Pălălău! Şi demisia din funcţia pe care n-a apucat s-o savureze, deşi avem aşa, bănuiala, că n-o să se întâmple. Noroc că giurgiuvenii nu uită şi nu iartă!

P.S. Ne rezervăm dreptul de a reveni şi pe pagina noastră de Facebook, în materialul de ieri, la textul iniţial. Vă mulţumim pentru atenţie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This