joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Duminica accidentelor, la Giurgiu. TRAGEDIE la Oinacu şi risc de explozie pe DN5

Must Read

Pompierii giurgiuveni au intervenit, ieri, 16 iulie, în cazul a două accidente teribile. Primul a avut loc pe DJ 507, între Giurgiu şi Oinacu, iar în urma acestuia au murit doi bărbaţo, de 38, respectiv 50 de ani.

„În eveniment au fost implicate două autoturisme.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, patru ambulanțe SMURD și SAJ. În sprijin, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Conducătorul auto și pasagerul unuia dintre autoturisme au fost găsiți încarcerați, în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

Șoferul celui de-al doilea autoturism, în vârstă de 40 de ani, a fost preluat de o ambulanță SAJ, iar pasagera, în vârstă de 47 de ani, de elicopterul SMURD. Ambele persoane erau conștiente și cooperante, fiind transportate la spital.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, a transmis ISU Giurgiu.

Câteva ore mai târziu, o autocisternă încărcată cu acetat de butil a luat foc, pe DN5,  în zona localității Daia. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers spre București.

„Conducătorul auto a văzut fumul care ieșea de sub capotă,  a oprit autovehiculul și a cerut ajutor.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta la compartimentul motor, în cisternă fiind un produs extrem de inflamabil.

inflamabil. Din acest motiv, zona a fost balizată, astfel încât să nu se apropie alte autovehicule sau persoane până la înlăturarea pericolului. Pompierii au acționat rapid și au reușit să protejeze încărcătura.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul”, au mai transmis cei de la ISU Giurgiu.

Foto: ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This