luni, aprilie 22, 2024

Deputat Marian Mina: „Gata, Drulă, e timpul să-i demiţi şi tu pe toţi USR-iştii care au aceeaşi răspundere politică în cazul centrelor pentru bătrâni”

Must Read

„Gata, Drulă, e timpul să-i demiţi şi tu pe toţi USR-iştii care au aceeaşi răspundere politică în cazul centrelor pentru bătrâni. Poţi începe cu primarii voştri care au avut centre sociale cu nereguli grave!
Ceea ce au făcut cei doi miniştri ai PSD, prin demisiile lor, este o chestiune de ONOARE pe care, până acum, doar ei au dovedit că o au. De asemenea, premierul Marcel Ciolacu este singurul decident politic care a luat măsuri ferme în acest caz!
În curtea voastră, USR-işti, voi trebuie să faceţi curăţenie, dacă mai aveţi un pic de decenţă şi de bun simţ. Aţi făcut scut, destul, în jurul tuturor penalilor voştri.
Este timpul ca TOŢI cei cu răspundere politică să îşi dea demisia: de la cei care au acreditat centrele şi până la cei care au fost informaţi şi nu au făcut nimic, din 2020 până în prezent!”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This