joi, decembrie 7, 2023

GALERIE FOTO: OFSD Giurgiu a sărbătorit Ziua Iei împreună cu tinerii şi copiii din Ogrezeni

Must Read

Pentru doamnele social-democrate giurgiuvene a devenit deja o tradiţie ca Ziua Iei să o sărbătorească, în judeţ, alături de copii şi tineri cărora le duc daruri. Dacă în anii trecuţi, OFSD Giurgiu, sub conducerea deputatului Cristina Elena Dinu, a mers la Buturugeni şi Izvoarele, anul acesta, evenimentul s-a desfăşurat la Ogrezeni.

Zeci de copii şi tineri, îmbrăcaţi în portul tradiţional românesc, au venit să petreacă împreună, în avans, Ziua Iei, cu poezii şi cântece tradiţionale, cu prăjituri de casă, dar au şi urmărit un spectacol de teatru de păpuşi cu tema „Mândru să fiu român”.

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu: „Copii şi tineri îmbrăcaţi în straie populare, bucuroşi de oaspeţi, multe daruri şi dulciuri, cântece şi dansuri #româneşti şi un spectacol de teatru cu #păpuşi!

Aşa am petrecut astăzi, în avans, #Ziua_Iei, în comuna #Ogrezeni.

Este deja o traditie pentru #OFSD_GIURGIU iar în acest an am ales sa facem o surpriză copiilor din această comună, după ce, în anii trecuţi, am organizat evenimente la Buturugeni şi la Izvoarele.

Astăzi, la #Ogrezeni, am cântat împreună cântece #tradiţionale şi le-am aplaudat pe câteva dintre elevele foarte talentate ale şcolii din localitate, ne-am distrat cu personajele din spectacolul de teatru de păpuşi „Mândru că sunt român” şi am servit prăjituri pregătite cu drag, în casă, de gazdele noastre.

Am sărbătorit Ziua Iei #româneşte, cu multă voie bună, în compania unor #copii minunaţi.

Îi mulţumesc domnului #primar Cătălin Preda pentru ospitalitate şi le mulţumesc tuturor colegelor mele din #OFSD_Giurgiu pentru implicare şi dăruire!”

Foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This