vineri, iulie 19, 2024

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei dezbateri ANTIDROG

Must Read

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, deputat Cristina Elena Dinu, conducerea Primăriei Bolintin Vale şi cea a Liceului „Dimitrie Bolintineanu” au stabilit că vor organiza pe 8 mai o dezbatere antidrog, la Bolintin Vale. Chestie foarte uşor verificabilă, mai ales dacă cei curioşi îi vor întreba pe invitaţii speciali, personalităţi în domeniu, când au primit invitaţia cu pricina… 🤦‍♀️

Şi chiar s-a făcut acţiunea respectivă, ieri, fiind una dintre cele mai de amploare activităţi de acest gen, din ultimii ani. Nu doar pentru că au participat sute de elevi, ci mai ales pentru modul în care s-a desfăşurat. A fost un eveniment DE PREVENIRE a consumului de droguri în rândul tinerilor, un fenomen care, e tragic nu doar grav!, aproape că pare scăpat de sub control.

Băi, şi se trezeşte o fiţuică PNL-istă să arunce cu zoaie în organizatori, acuzându-i, auziţi şi voi, că „au copiat” PNL-ul la faza asta, că sunt în pană de idei etc.

Doamne fereşte, aşa ceva nu s-a mai pomenit!

Din respect pentru toţi cei care au fost ieri, la Bolintin, hai s-o lămurim! Domniţă, ori cei care te-au pus să scrii tâmpenia asta sunt… high(şi e bine să mai meargă şi ei pe la dezbateri din astea) ori excesul matale de zel a explodat, pur şi simplu, de la prea multă „loialitate” . Oricum, le-ai făcut un mare deserviciu boşilor. În primul rând, pentru că n-a inventat PNL-ul de la Giurgiu dezbaterea pe teme de antidrog şi nici nu are exclusivitate pe planeta asta pentru organizarea unor asemenea acţiuni! OK?

Apoi, dacă ar fi s-o luăm cronologic, am putea spune chiar că PNL-ul s-a luat după organizatorii acţiunii de la Bolintin – prietenii ştiu de ce (se poate verifica data în care afişul a fost creat şi dat la print, când s-au transmis invitaţiile, când s-a făcut prima discuţie pe subiect), dar nici măcar NU CONTEAZĂ!

În plus, dacă vreţi o comparaţie, ca să fim corecţi, la Bolintin au venit Cătălin Ţone – expert antidrog, jurnalistul Christian Sabbagh, un fost consumator de droguri, au fost reprezentanţi ai MAI, ai Senatului, ai Camerei Deputaţilor… Cum dracului îşi imaginează cineva că poţi face un asemenea eveniment, de pe-o zi pe alta? Sigur chiar ăia care, disperaţi, fără idei şi ciudoşi, aşa au făcut şi le-a ieşit ce le-a ieşit. Dar nu contează, foarte bine că au făcut şi ei.

Măi, oameni buni, reveniţi-vă! Aceasta este o temă atât de importantă, încât ar trebui să facă toată lumea evenimente ca acestea, ÎN FIECARE ZI! Înţelegeţi? Şi PSD şi PNL, AUR, UDMR, USR, Primăria, Prefectura, Consiliul Judeţean, chiar şi presa(care mai e ea, vai de capul ei!)! Ce importanţă are cine-a fost primul: oul sau găina? Primii sunt copiii noştri, ei trebuie să ne preocupe ca să mai rămână ceva în şi de ţărişoara asta!

Şi apoi, spre deosebire de ăia pe care-i apără fiţuica respectivă, cei care au organizat la Bolintin nici măcar n-au politizat evenimentul. Ca să vedeţi diferenţa între disperare şi bune intenţii.

Să ajungi să critici un eveniment pe teme de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor, asta înseamnă să fii…

Completaţi voi!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This