luni, iunie 17, 2024

Dezbatere, la Giurgiu, pe tema Programului de Creştere a Natalităţii

Must Read

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu, anunţă că, pe 18 mai, va avea loc, la Giurgiu, o dezbatere pe tema Programului Naţional de Creştere a Natalităţii. Cei interesaţi, pot obţine mai multe informaţii la numărul de telefon 0246. 211. 812, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 12.00.

„Din păcate, în #România, anul trecut s-au născut cei mai puţini copii, iar anul acesta cu 20% mai puţini, până acum. De multe ori, situaţia financiară îi împiedică pe tineri să decidă să aibă copii. În ultimii ani, însă, există şi o altă mare problemă şi anume: 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐫𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚. Acesta este motivul pentru care, la iniţiativa ministrului #PSD al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, Guvernul a aprobat 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐫𝐞𝐬̧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐍𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢.

✔️Detalii, îndrumare şi exemple de bună practică, într-o #dezbatere pe care o organizez, împreună cu 𝐎𝐅𝐒𝐃 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮”, a anunţat deputatul Cristina Elena Dinu.

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This