vineri, iunie 9, 2023

Deputat Marian Mina, mesaj dur la adresa lui Cîţu: „Tu nu poţi să ceri demisii, tu ai fost demis, de incompetent ce erai”

Must Read

“Cîțu, bizarule, tu nu poți să ceri demisii! Tu ai fost demis, de incompetent ce erai, din toate funcțiile posibile. Inclusiv de liberalii tăi. Tu vorbești de responsabilitate?! După ce ai împrumutat 200 de miliarde, dar ai sprijinit economia la nivel de Congo?!

Lasă-ne, patriotule! Te-ai găsit tocmai tu să lupți pentru români, care ne-ai nenorocit cu liberalizarea prețurilor la energie, până au ajuns prețurile până la cer?

Tu trebuie să taci! Lasă-ne să reparăm toate prostiile și ticăloșiile pe care le-ai făcut! Când ai de gând să spui de ce, în cârdășie cu USR, ai luat vaccinuri de 1 miliard de euro?!

Românii sunt îngrijorați, pe bună dreptate, că prețurile asigurărilor RCA au crescut din nou. Dar ideea este să transmiți un mesaj de calm, ceea ce președintele Ciolacu a făcut, nu să inflamezi tu spiritele cu demisii imaginare. Indiferent de situațiile care pot apărea în piață, Guvernul va interveni pentru protejarea șoferilor. Așa cum Guvernul, de altfel, a mai făcut-o și în alte cazuri. Așa cum Guvernul TĂU, Cîțule, nu a făcut niciodată și n-a fost niciodată de partea românilor.

Nu se alimentează niciun scenariu de faliment. Acest scenariu este deja prezent în presă și a creat îngrijorare în piață de mai multă vreme.

Eu sunt convins că intrarea pe piață a unui asigurător de stat, respectiv o societate de asigurare care va avea acționari CEC și Imprimeria Națională, va aduce mai mult echilibru și predictibilitate.

Dar pentru prostie și ticăloșie nu există nicio asigurare, Cîțule!”- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This