joi, iulie 25, 2024

FOTO: Ziua Femeii, sărbătorită de OFSD şi PSD Giurgiu

Must Read

Peste 160 de doamne social-democrate din municipiul şi din judeţul Giurgiu au participat, ieri, 8 Martie, la o petrecere organizată de OFSD şi PSD Giurgiu, de Ziua Femeii.

Alături de doamnele din OFSD, conduse de deputatul Cristina Elena Dinu, au fost şi preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, prim-vicepreşedintele Robert Cazanciuc(senator) şi liderul TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

Preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu: „Am sărbătorit, ieri, #Ziua_Femeii, împreună cu peste 160 de doamne social-democrate din municipiul și din județul nostru, la o petrecere organizată de #OFSD și PSD Giurgiu. A fost o după-amiază cu multă distracție, voie bună, muzică și dans, am socializat și ne-am bucurat de faptul că, iată, ne-a ajutat Dumnezeu și am putut fi, din nou, #împreună, într-o zi atât de specială. Tombola Mărțișorului a fost una dintre surprizele serii de care ne-am bucurat împreună. Le mulțumesc tuturor #colegelor mele pentru prezență și implicare, pentru că sunt minunate și pentru că facem, #ÎMPREUNĂ, o echipă frumoasă și puternică! Mulțumesc colegilor mei Marian Mina și Robert Marius Cazanciuc pentru sprijin și de asemenea tuturor colegilor care s-au implicat pentru a le oferi Doamnelor o zi de neuitat!”

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina: „O după-amiază frumoasă, în compania doamnelor social-democrate din municipiul şi din judeţul Giurgiu! Am sărbătorit, ieri, Ziua Femeii, în cadrul unei petreceri organizate de OFSD şi PSD Giurgiu. Felicitări tuturor pentru eveniment şi le mulţumesc, încă o dată, doamnelor social-democrate giurgiuvene pentru că ne sunt, mereu, alături şi la bine şi la greu! #Împreună suntem cea mai bună echipă!”

Mai multe imagini, pe pagina noastră de Facebook, AICI:

Fotografiile pot fi preluate doar cu acordul autorului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This