joi, decembrie 7, 2023

Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, citat ca martor în dosarul Microsoft

Must Read

Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, este citat ca martor în dosarul în care Călin Popescu Tăriceanu este acuzat că ar fi luat mită 800.000 de dolari pentru prelungirea contractelor Microsoft, atunci când era premier.

Potrivit ziare.com, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, luni, 6 februarie, o serie de martori propuși atât de către procurorii DNA, cât și de către inculpați în dosarul de corupţie în care sunt vizați Călin Popescu Tăriceanu și Petru Berteanu.

Cei doi sunt judecați la Instanța supremă în legatură cu foloase materiale de la reprezentanţii firmei Fujitsu Siemens GMBH Austria, astfel încât Guvernul să prelungească, prin acte adiţionale, licenţele IT Microsoft pentru şcoli.

Ce caută Dan Motreanu în “afacerea” asta? Vom afla, curând, probabil. Până atunci, puteţi “răsfoi” lista cu toţi martorii în acest dosar, dar şi informaţii despre caz, AICI:https://m.ziare.com/calin-popescu-tariceanu/martori-calin-popescu-tariceanu-dosar-mita-microsoft-1787514

Sursă foto: WowBiz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This