vineri, martie 24, 2023

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, mesaj pentru Motreanu: „Îi amintesc domnului Motreanu că a furat de la PSD 28 sau 30 de primari înainte de alegeri la Giurgiu!”

Must Read

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut această declaraţie, vineri, la Brăila, comentând, astfel, declaraţia preşedintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu:

declarațiile prim-vicepreședintelui PNL Dan Motreanu, care a spus că „este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate județele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe lucruri care ne despart, atâta timp cât Președintele PSD Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanții săi în teritoriu să îi atace pe miniștrii PNL și pe reprezentanții administrației locale PNL”.

Astfel, Marcel Ciolacu i-a dat europarlamentarului PNL o replică dură: „„Nu comentez declarațiile domnului Motreanu. E o țară liberă. Ne exprimăm anumite păreri. Îi amintesc domnului Motreanu că a furat de la PSD 28 sau 30 de primari înainte de alegeri la Giurgiu. Să vadă din această perspectivă reacția deputatului și președintelui PSD Marian Mina în ceea ce privește conducerea județului Giurgiu. A spus ceva fals sau neadevărat domnul Mina?”, a precizat Ciolacu”.

ÎNTREGUL ARTICOL, AICI: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciolacu-vrea-o-alianta-pentru-romania-in-2024-cu-pnl-e-momentul-sa-ne-asezam-la-masa-2230875

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei...

More Articles Like This