joi, mai 30, 2024

Sute de parfumuri, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi de marochinărie, confiscate în Vama Giurgiu

Must Read

Polițiștii de frontieră giurgiuveni din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, o cantitate considerabilă de bunuri constând în articole vestimentare, de marochinărie, de parfumerie și încălțăminte, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile aparţineau șoferului mijlocului de transport , un cetăţean turc, în vârstă de 38 de ani.

În data de 11.01.2023, în jurul orei 15:30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar, ce aparține unei firme de transport internațional de persoane.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit, într-un locaș special amenajat sub scările ce fac accesul în interiorul autocarului,  cantitatea totală de 40 de articole vestimentare, 15 articole de marochinărie, 833 parfumuri și 32 perechi de încălțăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean turc în vârstă de 38 de ani.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate. Bunurile, în valoare totală estimată de 186.050 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Nicolae Barbu şi echipa PSD Giurgiu continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. „Giurgiu a stat pe loc, în ultimii 4 ani, iar oamenii vor schimbare”

Echipa de campanie a PSD Giurgiu şi candidatul social-democrat la funcţia de primar, Nicolae Barbu, au mers, seara trecută,...

More Articles Like This