vineri, iunie 9, 2023

Peste cinci kilograme de bijuterii susceptibile a fi din aur, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni

Must Read

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, ascunse în compartimentul motor, mai multe pachete ce conținea bijuterii din metal de culoare galben și alb, pe care șoferul, un cetățean turc, intenționa să le introducă în țară fără documente legale. 

În data de 11.01.2023, în jurul orei 03.30, la PTF Giurgiu – Rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară,  un cetățean turc, în vârstă de 50 de ani, care conducea  un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Turcia.

 La control, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiuau descoperit, disimulate în compartimentul motor al autoturismului, mai multe pachete cu bijuterii ce păreau a fi din aur galben și alb, în cantitate totala de 5,016 kilograme, estimate la o valoare de 1.254.000 lei.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute în vederea expertizării și continuării cercetărilor de către S.T.P.F. Giurgiu.

În prezent, față de cetățeanul turc, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă , faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This