miercuri, februarie 21, 2024

GALERIE FOTO: Momente nepreţuite. Daruri din partea OFSD Giurgiu pentru zeci de copii din municipiu

Must Read

Este deja o tradiţie pentru doamnele din Organizaţia Judeţeană a Femeilor Social-Democrate(OFSD) Giurgiu – al cărei preşedinte este deputatul Cristina Elena Dinu- să pregătească daruri, în perioada Sărbătorilor(şi nu numai), pentru zeci de copii din municipiu şi judeţ, micuţi cu care soarta nu a fost tocmai darnică.

Şi anul acesta, de Crăciun, doamnele din OFSD Giurgiu au cumpărat haine pentru fiecare vârstă şi în funcţie de gen, dulciuri şi jucării pe care le-au dus, astăzi, 17 decembrie, fiecări familii în parte.

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu:

Nu cred că există, pe lumea asta, ceva mai frumos decât zâmbetul unui #copil fericit.

Și nici mulțumire sufletească mai mare decât să aduci bucurie în ochii și sufletul unui copil! Astăzi, alături de colegele mele din #OFSD_Giurgiu, am fost, din nou, mesagerii lui #Moş_Crăciun. Am pregătit multe daruri pentru zeci de copii şi tineri din municipiul Giurgiu. Haine, jucării şi dulciuri, pe toate le-am oferit cu drag şi am primit în schimb multe #zâmbete şi #îmbrăţişări. Momente #nepreţuite, într- o zi încărcată cu #emoţie şi pentru copii, dar şi pentru noi! Le mulţumesc colegelor mele pentru implicare şi dăruire!

Este greu de descris bucuria de pe chipurile copiilor, dar cu siguranţă o veţi simţi ca atare, privind fotografiile din colajul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This