luni, iunie 17, 2024

Deputat Cristina Elena Dinu: „Statele europene nu vor uita că decizia de astăzi a guvernului de dreapta austriac are efecte grave asupra viitorului european!”

Must Read

Le mulţumim tuturor statelor care au susţinut #admiterea României în #Schengen şi, în mod special, social-democraţilor europeni care s-au luptat pentru cauza ţării noastre!
Din păcate, astăzi, #Austria a fost pe contrasens cu Uniunea Europeană, iar votul dat împotriva României a fost, de fapt, unul dat împotriva Uniunii Europene.
Fără îndoială, vor exista #consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd! Pentru că statele europene nu vor uita că decizia de astăzi a guvernului de dreapta austriac are efecte #grave asupra viitorului european.
Noi nu ne dăm bătuţi! #Partidul_Social_Democrat va depune, în continuare, toate eforturile pentru ca România să fie admisă în Schengen, așa cum am făcut-o și când a fost vorba de aderarea la #NATO și despre intrarea în Uniunea Europeană sau despre ridicarea #MCV.

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This