joi, iulie 25, 2024

Ministrul Muncii, Marius Budăi, la GIURGIU: „Cei care ne spuneau că NU se poate licitează acum necazul şi durerea părinţilor şi bunicilor noştri”

Must Read

Prezent la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Giurgiu, joi, 10 noiembrie, ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut această declaraţie cu referire la majorarea pensiilor şi atitudinea celor din partidele de dreapta, pe acest subiect.

Aud tot mai des oameni care licitează acum cu durerea părinţilor şi bunicilor noştri. Licitează cu procente oameni care, în 2021, când nu aveam toate aceste crize, nu aveam război la graniţă, ne explicau nouă cum NU SE POATE. Cum NU se pot majora alocaţiile copiilor, cum NU poate creşte salariul minim, cum NU trebuie să crească salariile, cum cei care ne-au crescut, părinţii şi bunicii noştri trebuie să îndure, să nu li se mărească pensiile. Pentru că ei trebuiau să cumpere de miliarde de euro vaccinuri şi izolete şi alte chestiuni. Azi, aceşti oameni îşi permit să liciteze! Când am fost delegat de PSD să prezint măsurile noastre şi când am spus, în numele PSD, că pensiile trebuie să crească, îmi cereau demisia.

Şi atunci spuneau că nu se poate. S-au răzgândit şi, după 2 săptămâni, licitează.

Eu cred că poţi să licitezi orice pe lumea asta, dar nu licita viaţa, sărăcia oamenilor, destinul lor, nu necazul oamenilor, este impardonabil şi aşa ceva noi, PSD, nu vom face.

Noi suntem social-democraţi şi trebuie să avem grijă şi de categoriile vulnerabile şi de mediul de afaceri, să apărăm locurile de muncă. Pentru că existenţa unui loc de muncă este cea mai bună protecţie socială„, a declarat, la Giurgiu, ministru Marius Budăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This