vineri, martie 29, 2024

Un bulgar cu interdicţie de a-şi părăsi ţara a vrut să intre în România cu o carte de identitate a altcuiva

Must Read

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni anunţă că au depistat un cetățean bulgar care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un document de identitate care nu îi aparținea. Bărbatul a fost preluat de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

„În data de 15.10.2022, în jurul orei 18.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, o persoană de sex masculin, în vârstă de 33 de ani, călătorind ca pasager într-un microbuz.

Acesta s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile din Bulgaria.

Din studiul documentului în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că existau diferențe de fizionomie între persoana prezentă la control şi fotografia aplicată documentului de identitate.

În urma efectuării controlului corporal, a fost descoperită o carte de identitate emisă de autoritățile din Bulgaria, care îi aparținea pasagerului. Acesta a declarat că a procedat în acest fel deoarece avea interdicție de a părăsi teritoriul Bulgariei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, cetățeanul a fost preluat de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „Peste 10 miliarde de lei pentru fermierii români, în 2023!”

"PSD susţine agricultura din România, astfel că, anul trecut, s-au plătit 2,1 miliarde de euro, prin programele de sprijin...

More Articles Like This