luni, iunie 17, 2024

Deputat Marian Mina: „PSD susține majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10%, într-o SINGURĂ tranșă, de la 1 ianuarie 2023”

Must Read

„PSD susține majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10%, într-o SINGURĂ tranșă, de la 1 ianuarie 2023.

Ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi, a venit astăzi cu precizări pe această temă şi a dat asigurări că nu se va merge pe scenariul cu două tranşe, aşa cum a apărut în presă.

PSD a prezentat, încă de la finalul lunii august, propunerea ca punctul de pensie și pensia minimă să fie majorate cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023, în baza unei analize economice serioase din care a reieşit că o astfel de măsură este sustenabilă. Mai mult decât atât, este şi absolut necesară. Aceasta, având în vedere creşterile uriaşe de preţuri, printre cei mai afectaţi de crizele suprapuse fiind pensionarii cu venituri mici.

De altfel, pentru viitor, PSD consideră că este necesar ca măsurile guvernului să se concentreze pe protejarea acestei categorii sociale”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

Declaraţia ministrului Muncii, Marius Budăi, poate fi citită AICI: https://www.g4media.ro/marius-budai-am-ajuns-la-concluzia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This