sâmbătă, martie 25, 2023

Deputat Marian Mina: „PSD susține majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10%, într-o SINGURĂ tranșă, de la 1 ianuarie 2023”

Must Read

„PSD susține majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10%, într-o SINGURĂ tranșă, de la 1 ianuarie 2023.

Ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi, a venit astăzi cu precizări pe această temă şi a dat asigurări că nu se va merge pe scenariul cu două tranşe, aşa cum a apărut în presă.

PSD a prezentat, încă de la finalul lunii august, propunerea ca punctul de pensie și pensia minimă să fie majorate cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023, în baza unei analize economice serioase din care a reieşit că o astfel de măsură este sustenabilă. Mai mult decât atât, este şi absolut necesară. Aceasta, având în vedere creşterile uriaşe de preţuri, printre cei mai afectaţi de crizele suprapuse fiind pensionarii cu venituri mici.

De altfel, pentru viitor, PSD consideră că este necesar ca măsurile guvernului să se concentreze pe protejarea acestei categorii sociale”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

Declaraţia ministrului Muncii, Marius Budăi, poate fi citită AICI: https://www.g4media.ro/marius-budai-am-ajuns-la-concluzia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Ce mesaje au transmis deputatul Natalia Intotero şi prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu, la Conferinţa de alegeri a OFSD Giurgiu?

Deputatul Natalia Intotero, prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a OFSD, pe 21 martie, a vorbit despre Legile Educaţiei...

More Articles Like This