duminică, mai 28, 2023

TSD Giurgiu a sărbătorit Ziua Produselor Agroalimentare Româneşti, cumpărând legume şi fructe de la fermierii autohtoni

Must Read

Mai mulţi tineri social-democraţi giurgiuveni, coordonaţi de preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, au mers, duminică, 9 octombrie, în Piaţa Centrală din municipiu şi au cumpărat de la agricultorii autohtoni fructe şi legume. Mai apoi, fructele le-au împărţit giurgiuvenilor cu care s-au întâlnit pe stradă, promovând, astfel, produsele noastre gustoase şi sănătoase.

„Alături de colegii mei de la TSD Giurgiu, am dorit să marcăm aşa cum se cuvine Ziua Produselor Agroalimentare Româneşti, sărbătorită pe 10 octombrie. Am cumpărat legume şi fructe doar de la fermierii giurgiuveni şi am oferit celor pe care i-am întâlnit în drumul spre casă din produsele pe care le-am luat. Trebuie să îi susţinem pe agricultorii români, ca să mâncăm şi noi sănătos, dar şi pentru că ţara noastră poate şi trebuie să îşi asigure hrana!”, ne-a declarat preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GIURGIU: Cod galben de ploi și descărcări electrice, până la ora 23:00

Astăzi, între orele 12:00-23:00, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică...

More Articles Like This