luni, iunie 17, 2024

Deputat Elena Dinu: „Agricultura trebuie să redevină o prioritate naţională”

Must Read

Mesajul preşedintelui OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu, cu ocazia Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti: „De câte ori am ocazia să aleg, cumpăr pentru mine şi familia mea #produse_româneşti.

Astăzi, de #Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti, vă îndemn şi pe dumneavoastră, o dată în plus, să alegeţi produsele #fermierilor noştri, fructele şi legumele de sezon produse în ţară de agricultorii români, care trudesc tot anul pentru ca noi să avem #sănătate_în_ farfurie!

Indiferent de vreme sau de greutăţi, ei nu fac rabat de la calitate şi găsesc, mereu, #resurselenecesare pentru a aduce pe mesele noastre cele mai bune alimente. Şi pentru asta, le mulţumesc #agricultorilor români!

Agricultura trebuie să redevină o #prioritate naţională, întrucât de acest domeniu depinde însăşi redresarea #economică a României, iar noi cei din #PSD am dovedit că se poate, prin toate măsurile luate de Ministerul Agriculturii pentru a veni în #sprijinul fermierilor români”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This