miercuri, februarie 1, 2023

Echipa TSD Giurgiu, la Şcoala Politică a tinerilor social-democraţi

Must Read

Peste 1.500 de tineri social-democraţi din toată ţara participă, zilele acestea, la Şcoala Politică a TSD, eveniment ce se desfăşoară la Costineşti.

TSD Giurgiu este reprezentat de preşedintele Dragoş Udvuleanu şi alţi peste 20 de tineri din municipiu şi din judeţ.

„Am dat startul Școlii Politice de Vară a Tineretului Social Democrat, ediția 2022! Pregătim generația politică #2024. Sunt tare mândru de echipa noastră și mă bucur că am demonstrat că avem valoare și capacitatea de a construi o generație politică capabilă să conducă în viitor comunitățile locale?

#Echipă, #educație și #viitor – 3 elemente pe care peste 1300 de tineri social democrați din toata țara le-au dezbătut astăzi alături de liderii Partidului Social Democrat, pentru că numai prin efortul tuturor generațiilor reușim să facem schimbările pe care le așteptăm cu toții!”, a scris pe Facebook preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

„PSD este nu doar cel mai democratic, mai mare și mai responsabil partid al țării ci și partidul care are cei mai mulți tineri. Iar mulți dintre aceștia sunt parlamentari sau activează în administrația centrală sau locală. La PSD s-a produs și continuă să se producă schimbarea de generații. PSD are curajul să investească în tineri, să-i susțină, să-i promoveze.
”Echipă” este cuvântul cheie care definește Noul PSD. O echipă în care e loc pentru toată lumea. O echipă în care experiența seniorilor este completată de expertiza generației de vârstă medie și de entuziasmul tinerilor.
1500 de tineri au participat la Costinești la Școala de Vară a TSD. Este un veritabil eveniment care arată cu prisosință că PSD are nu doar trecut și prezent, ci și viitor.
Marcel Ciolacu, președintele PSD: Faceți acolo, în comunitățile voastre, oricât de mici ar fi, faceți o schimbare. Și, dacă încă nu sunteți pe o funcție publică, sigur aveți în stânga sau în dreapta un coleg care este. Lucrați împreună. Faceți echipă. Mișcați lucrurile. Este singura șansă pentru ca România să nu-și mai piardă generațiile peste hotare și să se dezvolte aici, la noi acasă!„- Comunicat PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Preşedintele CJ Giurgiu şi-a scos (temporar?!) din lista de investiţii proiectul privind proiectarea CAMPUSULUI POLITEHNIC. Asta, după ce a ţipat ca din gură de...

Nu se mai înţelege nimic din ce se spune şi ce se face la Consiliul Judeţean Giurgiu. După ce,...

More Articles Like This