sâmbătă, decembrie 2, 2023

Alo, CJ Giurgiu, dacă asfaltaţi la Spital aşa cum aţi… peticit DJ 411, putem să ne lipsim?

Must Read

Nu, că e evident! Giurgiuvenii sunt mai mult decât “impresionaţi” de “fabuloasa” şi mult-trâmbiţata realizare a Consiliului Judeţean(CJ) Giurgiu, prin Direcţia Judeţeană de Transport, respectiv asfaltarea parcării de la Spitalul Judeţean. Mai ales cei care au avut experienţe recente privind calitatea lucrărilor…

Foarte bine că se face, nu asta e ideea! Asta vă şi este menirea, să faceţi treabă acolo, că d-aia vă plătesc giurgiuvenii! Nu mai comentăm aici nici observaţia pertinentă a liderului TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, potrivit căreia e, totuşi, de-a dreptul penibil să te lauzi, după 2 ani de domnie penelistă la ditamai instituţia, cu asfaltarea unei parcări.

Nu.

Vrem să vă arătăm nişte poze pe care ni le-a trimis, recent, un cititor. Giurgiuveanul cu pricina susţine că şi-a făcut praf maşina pe renumitul Drum Judeţean 411(între Singureni şi Iepureşti), despre care am scris atât… cât să facem un roman, mai ales atunci când, vă amintiţi!, au făcut marcaje rutiere fix prin craterele din carosabil.

Cel mai interesant e că cititorul susţine că şi-a făcut praf maşina într-o zonă “reparată”, în urmă cu un an, de Direcţia Judeţeană de Transport, aceeaşi care se făleşte acum cu lucrarea de la Spital.

(Ştim, ştim, DJ 411 e proiectul ăla blocat la DNA şi prins acum pe „Anghel Saligny”, uite, o scutim pe consilieră de efortul unui drept la replică plin de tente personale, poate are alte poze mai bune de făcut, nah ? )

Dar suntem îngrijoraţi, pe bună dreptate! La ce să ne aşteptăm de la lucrarea de la Spital şi, mai ales, în cât timp, dacă aşa arată o reparaţie a DJT, sub atenta coordonare a domnişorului Chiran, pe DJ 411?

Şi era un petic de asfalt, acolo, nu peste 500 de metri pătraţi, cât avem la Spital… Nici nu ştim ce să zicem, poate era mai bine să lăsaţi lucrarea pe mâna specialiştilor!? Făceam economie zdravănă, în timp, nu de alta.

Întrebăm şi noi, nu frângem săgeata ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

GALERIE FOTO: Cum a fost la Giurgiu, de Ziua Naţională? VEZI AICI!

Sute de giurgiuveni din municipiu au sărbătorit împreună, azi, Ziua Naţională a României. Manifestările de 1 Decembrie au debutat...

More Articles Like This