joi, decembrie 7, 2023

Deputat Cristina Elena Dinu: Guvernul a aprobat programele „Student Invest” şi „Family Start”

Must Read

„În aceste vremuri grele, într-un context economic şi social dificil, Ministerul #Familiei vine în sprijinul tinerilor care vor să devină #studenţi, dar şi al celor care vor să îşi întemeieze o #familie.

Guvernul a aprobat programele „Student Invest” şi „Family Start”, #iniţiative ale ministrului social-democrat al Muncii.

Prin intermediul primului program, cei care vor să urmeze #studii superioare au posibilitatea să obţină un credit în condiţii #avantajoase, cu garanții de stat, pentru finanțarea cheltuielilor legate de studii.

Astfel, fiecare student poate obține un credit de până la 50.000 de lei pentru plata #taxelor școlare, a chiriei pe durata studiilor sau pentru #achiziția de cărți.

Programul „Family Start” vine în sprijinul celor care vor să își #întemeieze o familie în #România.

Prin intermediul acestuia, tinerii pot beneficia de #credite garante de stat de până la 70.000 de lei pentru cheltuielile legate de înființarea familiei sau pentru #educația copiilor ori pentru achiziția unor #automobile de familie cu 7 locuri”- declaraţie preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This