sâmbătă, iulie 20, 2024

Un PNL-ist din Joiţa se declară „excitat”, când este întrebat despre activitatea DSU, în cazul morţii unui giurgiuvean

Must Read

De când bătălia politică s-a mutat mai degrabă pe Facebook, cam prin 2016, aşa, PNL-iştii au gândit o campanie mai mult decât agresivă, ceva ce nu s-a mai pomenit. În loc să facă lucruri bune pentru oameni, cum nu s-au mai pomenit, au investit într-o adevărată reţea de conturi false şi s-au pus pe înjurat, pe minţit, folosind, astfel, orice mijloace ca să-i denigreze atât pe politicienii din celelalte partide, dar şi pe cei care îi promovează sau susţin. A fost prima cea mai urâtă campanie electorală din istoria ţării şi sunt convinsă că sunteţi de acord cu mine.

La Giurgiu s-au întrecut pe sine, cu girul celor care pozează acum în Feţi Frumoşi şi cuminţi, dar, asa cum era de așteptat, mizeria de pe FB plus nerealizările lor s-au întors împotriva PNL şi au pierdut cu succes. Tot.

Cum au câştigat anul trecut… ştie deja toată lumea. Tot o rețea, dar de altă factură…

S-au luat după ei şi USR şi AUR şi mascarada, nesimţirea şi mizeria continuă. Ştiţi cum e, când nu ai argumente, te apuci să ţipi şi să înjuri. Când n-ai treabă, te uiţi în curtea vecinului şi te rogi să-i moară capra, iar când n-ai parte de sex, numai despre asta vorbeşti. Căci PNL-ul, la Giurgiu, s-a umplut de „susţinători”, plătiţi probabil cu bani grei, care asta fac: orice postezi, trosnesc aluzii sexuale. Bine, acum, ştim foarte bine cine-i frustratul de serviciu din gaşca lor, încurajat, aplaudat şi răsplătit de unul pe măsură, se pare. Fiindcă doar cine se aseamănă se adună, vorba românului. Parcă sunteţi copilaşii aceia care habar nu au ce-nseamnă ceea ce spun, dar se distrează maximum când râd cretinii de adulţi care-i încurajează, punându-i să rostească vorbe porcoase spre amuzament. Atât sunteţi şi mai multă atenţie nu meritaţi. De pedepsit, vă pedepsesc oamenii la urne, o să vedeţi.

În fine, pe acelaşi model, s-a înregistrat la Joiţa, un caz revoltător. Întrebat dacă ştie ceva despre activitatea DSU, în cazul unui giurgiuvean decedat, un consilier local PNL din Joiţa, judeţul Giurgiu, se laudă cu… erecţia sa. Cât de nesimţit să fii să răspunzi aşa? Alo, domnii Motreanu, Cîţu, o demitere, ceva? Sau oamenii ăştia vă plac? Înseamnă că sunteţi masochişti, pentru că vă fac de râs în toată ţara!

Postarea a fost făcută de Vişinel Bălan care scrie aşa: „În încercarea mea de a obține informații, de a elucida cazul morții unui cetățean, un consilier local îmi răspunde că el a intrat în erecție. Vă dați seama unde suntem?

Domnule Florin Cîţu, cum vă simțiti în acest caz, când colegul dumneavoastră de partid, consilier local în comuna Joița, jud. Giurgiu are astfel de reacții? Cum se poziționează Partidul Naţional Liberal?

#echipacastigatoare se poate mândri cu al lor consilier local ?

Îl găsiţi AICI

N-am nicio speranţă că vor face altfel decât până acum, dar mi-ar plăcea să înţeleagă faptul că asemenea mizerii nu îi ajută cu nimic. Şi nu mă jignesc pe mine, ci pe toţi cei care văd comentariile sau postările lor, pe toţi cei care nu-i aprobă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This