luni, aprilie 22, 2024

Guvernul, somat să comunice public ADEVĂRUL despre amânarea depunerii PNRR

Must Read

PSD solicită premierului și ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene să dea urgent explicații în legătură cu stadiul Planului Național de Redresare și Reziliență.

A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eșecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene asupra PNRR?

A trecut fix o lună de când prim-ministrul Cîțu a anunțat că  nimeni dintre cei care lucrează la PNRR nu pleacă în concediu până nu termină și că cine greșește este concediat. Așa de bine și de susținut s-a lucrat încât rezultatul este o nouă amânare!

După cum a dezvăluit ministrul revocat al Finanțelor, guvernul Cîțu a cerut oficial o nouă amânare a depunerii PNRR, încă din 15 iunie. Însă n-a comunicat nimic opiniei publice. Românii nu mai trebuie să știe adevărul?

PSD condamnă categoric modul incalificabil în care premierul Florin Cîțu și ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene Cristian Ghinea îi mint și-i dezinformează cu premeditare pe români. Așa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană care ar fi menit să reducă divergențele este în fapt doar expresia neputinței și incompetenței guvernamentale.

Între timp, România rămâne codașa Europei – deja sunt 17 țări care au PNRR-urile aprobate și urmează să încaseze primii bani – și se scufundă în marasmul economic și social provocat și întreținut de o guvernare ruptă de realitate și de interesul național.  

Comunicat de presă PSD

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This