miercuri, decembrie 6, 2023

Senator Robert Cazanciuc: „Bugetul pe 2021, o a doua premieră nefericită în România, înregistrată după anul 1989”

Must Read

Vicepreşedinte al Senatului, senator al PSD Giurgiu Robert Marius Cazanciuc, a vorbit, într-o conferinţă de presă, la Giurgiu, despre bugetul de stat pe 2021, adoptat, săptămâna trecută, în Parlament.

Este a doua premieră nefericită pentru România, după 1989. Prima a fost înregistrată de Orban când guvernul său şi-a asumat răspunderea pe buget(…). Practic, şi Cîţu îşi asumă răspunderea pe buget, respingând toate amendamentele depuse. Aşadar, este o altă formă de asumare a răspunderii, dar mai perversă decât cea a lui Orban”, a spus Cazanciuc.

Senatorul social-democrat a amintit de faptul că, după şedinţa unde au fost respinde, pe bandă rulantă, 2.500 de amendamente ce vizau proiecte de dezvoltare a comunităţilor locale, reprezentanţii partidelor de la putere s-au ridicat şi au aplaudat.

A fost entuziasmul neputinţei. Au aplaudat şi s-au felicitat pentru că au respins proiecte importante pentru şcoli, dispensare, drumuri. Au aplaudat pentru că au votat împotriva nevoilor propriului popor!”, a mai declarat, la Giurgiu, Robert Cazanciuc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This