joi, decembrie 7, 2023

Senatorul PSD Giurgiu, Robert Cazanciuc: „Dacă acest guvern va continua să acționeze împotriva intereselor cetățenilor, vom rămâne fără țară!”

Must Read

Vicepreşedinte al Senatului, Robert Cazanciuc a făcut această afirmaţie, într-o recentă conferinţă de presă, la PSD Giurgiu.

„Din păcate, nou an a început sub semnul conflictului social. Aşa se întâmplă, atunci când încropeşti o coaliţie, fără să ţii cont de votul poporului. Președintele Iohannis a învestit guvernul nelegitim al coaliției celor care au pierdut alegerile, al celor care au ajuns să tragă la sorţi funcţii, să joace, practic, puterea la păcănele. În aceste condiţii, este normal să asistăm la tensiuni sociale.

Primele proteste au fost cele pentru apărarea dascălilor și al dreptului la educație! Oamenii au ieşit în stradă ca să apere profesorii, directorii nedreptăţiţi şi este un lucru impresionant că românii îşi apără dascălii. De asemenea, au protestat şi poliţiştii, medicii, toate categoriile sociale care au crezut că Legea va fi respectată.

A urmat explozia prețului la energia electrică care va determina scumpiri în lanț, în special la alimente! În aceste condiții, măsura guvernului de înghețare a salariilor și a pensiilor va avea consecințe dramatice.

Dar CCR a declarat constituțională majorarea cu 40% a pensiilor. Astfel, guvernul este obligat să respecte legea adoptată de Parlament în 2019. Soarta românilor nu poate să depindă de inspirația sau mila lui Cîțu!

Un lucru este cert: dacă acest guvern va continua să acționeze împotriva intereselor cetățenilor vom rămâne fără țară!”, a declarat senatorul PSD de Giurgiu, Robert Cazanciuc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This