joi, iulie 18, 2024

Senatorul Robert Cazanciuc: „Solicit Guvernului Cîțu să aloce bani pentru bursele elevilor din județul Giurgiu!”

Must Read

Vicepreşedinte al Senatului, senatorul de Giurgiu Robert Cazanciuc a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe acest subiect.

Solicit Guvernului Cîțu să aloce bani pentru bursele elevilor din județul Giurgiu!Guvernul și-a făcut un obicei din a stabili obligații pentru autoritățile locale, fără însă a le asigura și resursele necesare.

Cel mai mult vor avea de suferit elevii care, din păcate, riscă să nu își primească drepturile. La Giurgiu, autoritățile locale vor fi în imposibilitatea de a acorda aceste burse celor peste 5000 de elevi. Județul este printre cele mai sărace, iar impactul asupra bugetelor locale va fi semnificativ.

Situația este cu atât mai delicată cu cât județul Giurgiu are o nevoie certă de sprijin pentru a putea ieși din paradigma în care se află, fiind printre codașe în ultimii ani în ceea ce privește rata de promovare a examenului de Bacalaureat, dar și la rezultatele testelor PISA„, a scris Robert Cazanciuc, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This