joi, martie 28, 2024

„LEGEA PNL-ISTĂ”: Mina, „arestat” la domiciliu, cu două teste negative. Şeful PNL Giurgiu, liber ca pasărea cerului, contact (foarte) direct al deputaţilor Petcu şi Andrei

Must Read

Sigur n-aţi uitat, dar merită să readucem în atenţie!

În iulie anul acesta, după ce a fost dat drept contact direct al unui giurgiuvean infectat cu noul coronavirus, social-democratul Marian Mina a fost carantinat(atenţie! nu izolat!), nu i-a fost emisă nicio decizie oficială în acest sens, însă a fost păzit cu Poliţia la uşă, 24 din 24 de ore, fiind continuu ameninţat cu dosar penal, dacă părăseşte domiciliul.

Toate acestea, deşi Marian Mina s-a întâlnit cu persoana respectivă AFARĂ, câteva minute, şi tot Marian Mina a avut două teste negative.

N-a contat nimic pentru cei de la Putere. Au ţinut cu forţa în casă un om sănătos, care avea dreptatea de partea sa(şi căruia Justiţia i-a făcut dreptate, în final). De ce?

Le dorim celor doi deputaţi Toma Petcu şi Alexandru Andrei multă sănătate şi să nu aibă complicaţii, în urma infectării cu noul coronavirus. La fel şi celor care au intrat în contact cu ei, le dorim să fie bine! Pentru că nu acesta este subiectul, ci felul în care suntem trataţi, iată, dacă nu suntem de partea PNL.

Deci, Mina, ţinut cu forţa în casă, deşi era sănătos, deşi nu îndeplinea nicio condiţie ca să fi fost contact direct, iar Motreanu, liber, după ce a stat nas în nas, în spaţiu închis, nu câteva minute, ci ore poate, cu cel puţin unul din cei doi deputaţi PNL.

Motreanu zburdă nestingherit, că doar are un test negativ, iar toţi PNL-iştii care au intrat în contact cu Petcu şi Andrei sunt izolaţi. Atenţie! Izolaţi, nu carantinaţi! Adică, dacă le e foame, nicio problemă, pot ieşi oricând din casă. Nu îi păzeşte poliţia şi nu-i ameninţă nimeni cu niciun dosar penal, dacă părăsesc domiciliul.

Este incredibil ce se întâmplă, fraţilor, incredibil!

Nu că ar fi avut cineva vreo îndoială, însă acum este cu atât mai evident abuzul ce i-a fost făcut social-democratului Marian Mina. Şi care, probabil, poate fi făcut, oricând, oricărui om care nu este cu ei, nu?

Nu doreşte nimeni răul nimănui, războiul politic trebuie să însemne doar bătălii în idei şi proiecte. Dar nu putem să nu spunem că Dumnezeu( sau cine doriţi dumneavoastră) nu doarme şi că e bine să ne gândim de două ori, înainte să facem rău cuiva… Pentru că, frate, nu ştii când, cât şi cum te loveşte, când e să te lovească!

Redăm şi noi, mai jos, comunicatul de presă transmis de PNL Giurgiu în cazul celor doi deputaţi infectaţi cu noul coronavirus. Normal că ei scriu acolo că au respectat toate normele etc. Zici că doar ei se spală pe mâini, ei stau la distanţă, ei n-au făcut niciun chef etc… Şi-atunci, dacă e aşa, cei doi cum naiba de s-au îmbolnăvit?

“Ca urmare a afirmațiilor făcute astăzi, în conferința de presă, de președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, în legătură cu infectările CO VID din PNL, facem următoarele precizări:

Sunt confirmate două cazuri de infectări ale unor membri ai conducerii filialei PNL Giurgiu – deputații Alexandru Andrei și Toma Petcu. În ambele cazuri, atât persoanele confirmate, cât și contacți direcți, sunt în izolare, respectând toate regulile impuse de autorități
Marți, conducerea partidului a participat la o ședință, la care au fost prezente 15 persoane, care au purtat măşti de protecție și au respectat distanțarea fizică. La ședința respectivă nu a fost prezent deputatul Alexandru Andrei
Cu toate cu au fost respectate toate normele sanitare și noile definiții ale contactului direct, care precizează clar că” orice persoană care a purtat mască/echipament de protecția și a respectat distanța de 2 metri NU ESTE CONSIDERATĂ CONTACT DIRECT”, imediat după confirmarea celor două cazuri, persoanele care s-au aflat în apropierea deputatului Toma Petcu s-au izolat, în așteptarea testului COVID și a rezultatelor acestuia,
Printre aceștia se numără și președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, pentru care rezultatul testului a sosit deja, fiind negativ.

PNL Giurgiu a respectat – și continuă să respecte – toate regulile impuse de autoritățile sanitare în contextul epidemiei de coronavirus, fără a contesta în vreun fel deciziile autorităților competente! PNL Giurgiu”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Atenție, exercițiu! Intervenție în caz de cutremur și incendiu, la o școală din Giurgiu

Detașamentul de Pompieri Giurgiu organizează miercuri, 27 martie a.c., începând cu ora 12:00, un exercițiu la Școala Gimnazială nr....

More Articles Like This