sâmbătă, iunie 15, 2024

Avocatul Constantin Basangiac s-a alăturat echipei PSD Giurgiu

Must Read

Constantin Basangiac, fost lider ALDE Giurgiu, a fost prezent, astăzi, în conferinţa de presă a PSD Giurgiu. El va ocupa funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

„Suntem într-o etapă a reconstrucţiei organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu şi, cu această ocazie, vreau să îi urez bun venit în echipa noastră avocatului Constantin Basangiac! Un om valoros, de echipă, un om de cuvânt şi un bun prieten, domnul Basangiac aduce un plus valoare PSD Giurgiu şi îi mulţumesc pentru că mi-a acceptat invitaţia de a fi alături de noi!”, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina.

La rândul său, Constantin Basangiac a vorbit despre motivele deciziei sale.

„Toţi, când trec la un alt partid, spun ba că n-au fost ascultaţi, ajutaţi, că nu s-ar mai fi regăsit într-o formaţiune sau alta. Eu sunt un om sincer şi vă spun că motivele mele sunt şi de ordin personal, dar şi că am fost ascultat, ajutat în ALDE, am colaborat foarte bine cu cei din conducere. Însă, din 2010, de când fac politică, am tot clădit, reconstruit, am luat-o de la zero, fie ca preşedinte, fie ca simplu membru. Întotdeauna, am muncit cu sârguinţă pentru binele cetăţenilor şi nimeni nu mă poate acuza de ceva nelegal în activitatea mea politică şi nu numai. Azi, în PSD vin cu aceleaşi gânduri. Îmi doresc să îmi aduc aportul la reconstrucţia organizaţiei şi îmi doresc să vină alături de noi oameni cu aceleaşi preocupări. Nu am ascuns niciodată prietenia mea cu Marian Mina, ne-am sprijinit tot timpul şi sunt convins că vom face treabă bună împreună!”, a spus Constantin Basangiac.

Deputatul PSD Cristina Elena Dinu i-a urat, la rândul său, bun venit în echipă lui Constantin Basangiac.

„Este un pas înainte pe care PSD îl face în procesul de reconstrucţie a organizaţiei noastre. Avem nevoie de oameni noi şi serioşi ca domnul Basangiac şi îi urez şi eu bun venit în echipa noastră!”, a subliniat Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This