vineri, iunie 9, 2023

ULTIMA ORĂ/ SURSE: Şeful DRDP Craiova, giurgiuveanul Bogdan Bratu, ar fi acuzat de hărţuire sexuală de către o colegă de serviciu

Must Read

Apropiaţii îi zic Beke, Vica Blochina l-a alintat(doar ea ştie de ce)spunându-i „domnul ministru” (VEZI AICI https://giurgiu-net.ro/archives/60280), iar presa centrală l-a poreclit „swingerul de la Giurgiu”.

CITEŞTE ŞI: https://evz.ro/trecut-politician-vica-blochina.html

De data asta, ştie toată lumea de ce.

Susţinut de PNL în funcţia de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu, crescut la sânul darnic al lui Lucian Iliescu şi promovat în diferite funcţii, clar, pe motiv de „voce şi talent”, se pare că iese iar în evidenţă printr-un scandal şoptit nouă de surse din DRDP Craiova.

Potrivit acestora, don director ar fi acuzat de către o colegă de serviciu de faptul că ar fi hărţuit-o sexual, chiar la locul de muncă.

La sfârşitul săptămânii trecute, doamna cu pricina ar fi făcut mai întâi o plângere către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar conducerea acesteia ar fi declanşat deja cercetarea disciplinară.

Vom reveni cu amănunte!

Redacţia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This